Flere graveskader

11. september 2023

Der udføres meget gravearbejde i Hundested, der renoveres kloaker, nedgraves fibernet og fjernvarmenettet udvides også, det betyder at der er øget risiko for graveskader. Graveskader er altid til stor gene og sker på et ubelejlige tidspunkter.

Vandværket har døgnet rundt en mand på vagt, der tager hånd om skaderne, når de opstår, så vi kan udbedre skaden hurtigst muligt og sikre at færrest muligt rammes. Uden for kontorets åbningstid, er vagten den eneste kontakt til vandværket og han vil reparere vandledningen hurtigst muligt, derfor kan han ikke altid besvare telefon. Det er heller ikke altid vi kan skrive på hjemmesiden, fordi vi er optaget af at genoprette forsyningen til de berørte forbruger.

Ingen graveaktør ønsker at lave en graveskade, men det sker alligevel af forskellige årsager. Alle graveaktør har inden gravearbejdet indhentet ledningsoplysninger og fået en gravetilladelse af kommunen.

Hils pænt på de medarbejder, der kæmper for at udbedre skaderne, så får du sikkert et smil tilbage, i en presset situation.